Mød Reddernes Udviklingssekretariat på Folkemødet

Fra den 13. til den 16. juni 2019 vil Folkemødet på Bornholm igen danne rammerne om fire dages politisk debat. Reddernes Udviklingssekretariat tager til Folkemødet for at sætte fokus på reddernes faglighed på det præhospitale område. Du vil kunne følge vores deltagelse på sociale medier.

Reddernes Udviklingssekretariat deltager sammen med medlemmer fra Referencegruppe Ambulance. Reddernes Udviklingssekretariat deltager i to arrangementer på Folkemødet:

Ambulance-personalet redder liv

Tid: Torsdag d. 13. juni kl. 15:45 – 16:30
Sted: D8 – 3F Faglig Fælles Forbund, ArbejdsPladsen

Kom og vær med når ambulancepersonalet og frivillige fra publikum i fællesskab giver livreddende førstehjælp og behandling af en person med hjertestop. Få et indblik i den akutte redningssituation. Hvad sker der når ambulancemandskabet rykker ud og behandler livsfarligt syge og tilskadekomne borgere i Danmark? Og hvad kan du gøre, hvis du er den første person på stedet?

Mød hverdagens sundhedshelte

Tid: Fredag d. 14. juni kl. 16:30 – 17:30
Sted: J30 – Styrelsen for Patientsikkerhed

Reddernes Udviklingssekretariat deltager, når Styrelsen for Patientsikkerhed inviterer til skattejagt med de mange sundhedsfaglige faggrupper, der får sundhedsvæsenet til at køre rundt.

Følg RUS